Ранішній удар рф: число загиблих збільшилось, а серед близько 100 постраждалих є діти

|
Версия для печатиВерсия для печати

Внаслідок російської ракетної атаки, яка відбулася сьогодні, загинули 15 українців, ще 70 людей отримали поранення.

На своєму Tg-каналі міністр внутрішніх справ Ігор Клименко назвав кількість жертв та постраждалих в кожному з міста та областей, де були прильоти.

Щоправда, інформація Клименка дещо підкорегувалася. З'ясувалося, що у Києві наразі відомо про одного загиблого, а не двох, в Одесі  — про трьох, а не двох, а на Запоріжжі - про чотирьох жертв, а не одну.

Скільки жертв та поранених у містах:

  • Київ - один загиблий, 18 поранених;
  • Львів - один загиблий, дев'ять поранених;
  • Дніпропетровська область - п'ятеро загиблих, 15 поранених;
  • Одеса - троє загиблих, 15 поранених;
  • Харківська область - один загиблий, вісім поранених;
  • Запорізька область - четверо загиблих, 10 поранених.

Згодом генпрокурор Андрій Костін повідомив, що вже відомо про 16 загиблих українців. Водночас постраждалих вже – 97 людей. Серед постраждалих щонайменше двоє дітей — 6 та 8 років. Пошукові роботи тривають.

Незадовго після повідомлення Костіна, міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що у столиці вже троє загиблих. У КМВА повідомляли також про 24 поранених. При цьому 20 людей було госпіталізовано.

Вранці 29 грудня Росія здійснила наймасовіший від початку повномасштабної війни удар з повітря по Україні. Речник ПС Юрій Ігнат розповів, що досі захисники не бачили одночасно на моніторах такої кількості ворожих об'єктів. Окупанти запустили по українцях майже усі типи наявних ракет, окрім "Калібрів". Сумарно було випущено 158 цілей. Як наслідок, є загиблі у Києві, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі та у Львові.

Фото: Олег Кіпер, Одеська ОДА (ОВА) / Telegram

«Аргумент»


На цю тему:

 
 

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]