Руйнування міста Ізюм: Maxar опублікував знімки супутників (ФОТО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

Знімки супутників Maxar Technologies центру міста Ізюм та його околиць опублікувало в п'ятницю вранці CNN.

На фото видно, що інфраструктура в центрі міста зруйнована, а навколо міста зафіксували колони російської техніки та артилерію, яка стріляє по Ізюму.

Інтенсивні атаки російських окупантів призвели до знищення значної частини міста, а нові супутникові знімки показують масштаби руйнувань. Самі знімки були зроблені компанією Maxar Technologies напередодні, 24 березня.

На них видно великий кратер на шкільному подвірї. Так само зруйнована частина лікарні навпроти школи.

Північніше школи видно руїни котельні та зруйновані житлові будинки.  

“У цій частині центру Ізюма, схоже, немає жодних ідентифікованих військових цілей”, - підкреслює видання, вказуючи вкотре на неправдивість російських заяв, що мирні жителі та цивільна інфраструктура не зазнають атак російської армії.

Приблизно за 5 кілометрів на північний захід від Ізюма супутники зафіксували колону російської самохідної артилерії, яка рухається до міста. На такій же відстані на північний схід від міста окопалась російська самохідна артилерія - їх башти спрямовані на центр Ізюма.

Російські війська зараз контролюють міські сектори на північному березі річки Сіверський Донець, яка розділяє Ізюм навпіл. Південна частина міста знаходиться під контролем ЗСУ. В місті тривалий час тривають запеклі бої. 

Саме місто давно опинилося на межі гуманітарної катастрофи - без води, їжі, тепла і зв’язку. При цьому організувати “зелені коридори” для евакуації жителів звідти майже не вдається.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]