Саме Андрій Єрмак переконував Зеленського, що війни з росією не буде - ЗМІ

|
Версия для печатиВерсия для печати

В перші дні повномасштабної війни позиції Андрія Єрмака, голови офісу Президента України, могли суттєво похитнутися.

Про це пише Українська правда у статті про переформатування найближчого оточення Володимира Зеленського у ході війни з росією.

"Річ у тім, що Єрмак був одним із тих, хто аж до 23-го лютого, зорема на засіданнях РНБО переконував президента, що ніякої війни не буде. 

24-го лютого миротворча позиція, яку весь час відстоював голова ОПУ, скомпрометувала себе повністю. Як і переговорний трек Єрмака – Козака, який роками забезпечував російсько-українські перемовини.

В цьому плані дуже симптоматично виглядав склад української переговорної групи, яка поїхала на першу зустріч з росіянами на Прип'яті: вперше за всі роки президентства Зеленського переговори з РФ вів не Андрій Єрмак.

Колись Андрій Єрмак, який був звичайним помічником Зеленського, зумів добитись небувалого політичного впливу за рахунок двох речей: він не бився за посади, а виконував лише особисті доручення президента, більше того – зміг замкнути на собі надважливі переговори з росіянами." - повідомляє видання.

 
ФОТО: УКРАЇНА 30: Володимир Зеленський і голова Офісу президента Андрій Єрмак

Ще про Андрія Єрмака можна прочитати у наступних публікаціях:
 

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]