Сепаратист і "шістка" Киви Костя Калоша (Костянтин Бедовой) відзначився черговою українофобською заявою

|
Версия для печатиВерсия для печати

Пособний російських терористів і близький соратник знищеного зрадника Іллі Киви Костянтин Бедовой на прізвисько Костя Калоша продовжує поливати Україну та українців брудом, переховуючись при цьому за кордоном. В травні 2023 року він був внесений до бази «Миротворець» за посягання на територіальну цілісність України.

У черговому українофобському відео у Facebook він заявив, що Україна перетворилась на Північну Корею, а її громадяни — на дурнуватих дітей. «Як малі діти або як люди, які свідомо демонструють дурість і тупість. Давно очевидно, що країна нашої мрії, країна демократії, прав і свобод залишилась у минулому. Влада України перетворила її на пріму подобу Північної Кореї», — заявив сепаратист. Він також звинуватив вище політичне керівництво держави у сприянні організованим російським угрупованням на території України.

Насправді Калоша ніколи не мріяв про цивілізовану демократичну Україну, а радше про Україну — колонію Росії, одним з її федеральних округів. Адже це далеко не перша скандальна заява Калоші на адресу України та її громадян. В ефірі каналу НТВ після перемоги Революції Гідності він розповідав, що владу в Україні захопили американці.

Костя Калоша завжди відкрито симпатизував Росії. Конфліктував із патріотичними силами. У 2022 році під керівництвом ФСБ РФ та тоді ще живого нардепа-зрадника Іллі Киви Калоша готував банди бойовиків, які мали організувати серію диверсій у Києві та послабити столицю до вторгнення окупаційної армії. За свою працю Костя Калоша розраховував отримати «посаду» окупаційного коменданта села Білогородка під Києвом.

Коли росіян вибили з Київської області, Калоша, злякавшись відповідальності, втік з України до Болгарії, а звідти до Молдови (за іншими даними - до Ізраїлю).

Після вдалої спецоперації СБУ з ліквідації Киви у стані наближених до нього зрадників здійнялася паніка. Найбільше злякався патологічний боягуз Калоша. Кива був його багатолітнім куратором та мав прямі стосунки з ФСБ. І якщо українське правосуддя змогло дотягнутись до Киви, дістати Калошу для нього не становитиме проблеми.

Зараз він найбільше боїться, що стане новою ціллю СБУ.

Разом із тим він досі має в Україні бізнес і нерухомість. Зокрема, Бедовому належить будинок у Білогородці (вул. Чорнобильська, 8), кілька приміщень у Києві — по вулиці Казимира Малевича, 86-Н та на вул. Антонова, 4. За другою адресою раніше функціонувала нарколабораторія. ЗМІ повідомляли, що наразі вирішується питання про арешт і конфіскацію цих активів.


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]