Співробітнику ДСР Нацполіції Віталію Манасяну дали зрозуміти, що зі своїм менталітетом він не може бути правоохоронцем в Україні

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Співробітник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталій Манасян відзначився негідною поведінкою у столичному ресторані "Гудвайн".

Про це пише у фейсбуці голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців України Максим Шкіль.

Він детально розповів про інцидент із Манасяном. Так, підприємець заздалегідь замовив столик у столичному ресторані "Гудвайн", а коли прийшов до закладу, виявилось, що його зайняв інший відвідувач.

"Неділя, 9.30 ранку, ресторан "Гудвайн". Так, як більше 2 років живу сам, зазвичай снідаю тут і далі йду на роботу. Добре памʼятаю березень, квітень 2022 року, коли Київ був пустий, в закладі всі столи вільні, незважаючи на ситуацію весь персонал закладу привітно працював. Особливо за ці місяці працівники закладу стали як рідні. Ситуація сьогодні: заздалегідь замовив стіл. Прихожу, адміністратори кажуть - за стіл, який ви бронювали, сів інший мужчина", - зазначає автор допису.

За його словами, він підійшов до столу та ввічливо спробував пояснити, що він заброньований.

"На що матом почули - вы две дуры (персонал закладу. - Ред.), здесь сидеть буду я. Після чого відвідувач резерв (табличку "зарезервовано". - Ред.) відкинув і сів за стіл. Після того, як з цим "гостем" ресторану переговорили, він почав розповідати, що не встане і окреслив перспективу, що зі мною буде). Коли люди за сусіднім столом почали критично обговорювати поведінку цього відвідувача, дівчина, яка сиділа з ним, каже - вы даже не представляете, кто мы…Розмова закінчилась тим, що нам всім було змальовано наше майбутнє і пара з погрозами пішла", - додає Шкіль.

Далі, за словами Шкіля, з'ясувалося, що тим гостем виявився працівник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України - Манасян Віталій.

"Працівник поліції, який їздить на Ауді RS 6, снідає в Гудвайні і окреслює перспективу нашого майбутнього, а для тих, хто не відразу розділяє його переконання, пояснює більш "літературною українською мовою" з російським діалектом. Можу сказати одне - що це приклад ганьби високого звання Поліцейський і таким працівникам не має бути місця в системі правопорядку. А дівчат із "Гудвайн" точно ніхто в образу не дасть", - резюмує він.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]