Світовий банк оцінив збитки інфраструктурі України в 60 млрд доларів

|
Версия для печатиВерсия для печати

Світовий банк заявив, що, за попередньою оцінкою, фізичні збитки будівлям та інфраструктурі України в результаті війни досягли вже приблизно 60 мільярдів доларів.

Про це повідомляє BBC.

В оцінку не включені економічні витрати внаслідок війни. Ця сума продовжуватиме зростати в міру продовження війни, заявив президент Світового банку Девід Малпасс на конференції у четвер.

У своєму віртуальному зверненні до учасників конференції Президент України Володимир Зеленський також заявив, що країні необхідно приблизно 7 мільярдів доларів на місяць, щоб компенсувати економічні втрати зараз, і сотні мільярдів доларів, щоб відновити все пізніше.

Зеленський попросив країни, які ввели санкції та заморозили російські активи, використати ці гроші, щоб допомогти відновити Україну після війни та для погашення втрат, понесених іншими країнами.

Країни G7 та міжнародне співтовариство обіцяють Україні додаткову підтримку у понад 24 млрд доларів у 2022 році. У разі потреби допомогу збільшать.

Також повідомлялося, що Європейський Союз планує створити фонд відновлення України. За даними ЗМІ, держави-члени повинні бути готові взяти на себе більшу частину витрат для відновлення країни, про що їм повідомила Європейська комісія.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]