"Титанові обличчя": підтримайте збірку на лікування і реабілітацію Героїв з щелепно-лицевими травмами! (ВІДЕО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

Фонд миру та розвитку запрошує українців підтримати проект "Титанові обличчя України". Йдеться про закупівлю медичних наборів для операцій з реконструкції обличчя військових та цивільних людей, які стали жертвами війни Росії проти України, та їх реабілітацію.

У рамках цього проекту Фонд за підтримки донорів зі США вже закупив у 2022-2023 роках 8 таких медичних наборів на суму понад 100 тис.$ і передав їх у лікарні у Києві, Одесі та Запоріжжі. Але таких наборів потрібно набагато більше.

Зокрема, першочерговим завданням зараз є збір коштів для подальшого лікування і реабілітації Героїв, яким уже поставили лицеві пластини або шурупи, які передав Фонд.

"Хірургів, які рятують життя та обличчя, та пацієнтів, які відбудовують своє життя з новими обличчями, ми вважаємо Титанами патріотизму, віри та любові до Батьківщини. Ми дякуємо хірургам, донорам зі США, жертводавцям проекту! Завдяки вам ці хлопці будують життя далі! Ми віримо, що зможемо допомогти Титанам духу рухатися у своє інше, але дуже важливе для нас усіх майбутнє життя після реабілітації", — запевняють у Фонді миру та розвитку.

Напередодні Дня Незалежності було представлено відео про порятунок та реконструкцію облич цих людей, яким вдалося вже допомогти. Хлопці дали інтервʼю, бажаючи подякувати донорам і допомогти отримати більше медичних наборів для інших пацієнтів з щелепно-лицевими травмами.

Підтримати цих людей можна за посиланням: p-d-f.org.ua/together. У призначені просимо вказати Титанові обличчя.

Довідка: Фонд миру та розвитку до повномасштабного вторгення займався розвитком освіти і медицини в Україні. У воєнний час зосередив свою увагу на допомозі пораненим, гуманітарній допомозі найбільш вразливим верствам населення — поранені, діти, позбавлені батьківського піклування, рідні загиблих воїнів, немічні літні люди. Також зараз Фонд готує програми швидкого обміну досвідом вітчизняних лікарів з передовими медичними центрами в США.

Фонд є одним з партнерів РІСУ та підтримує проект "Віра в професії".

Вгорі: скріншот з відео

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]