Віра Тимошенко: Про біосміття з 95 кварталу і не тільки

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Біосміття, яке  нарипило на себе військову форму і створило з цього шоу, не є українцями. То манкурти, як і їхній сонцеликий лідор. Котрий уміє своїм прутнем гепати по роялю. Та жерти шаурму.

Для них веселе та безпечне життя й шоу злились воєдино.

Цю форму носять гідні люди. Вона омита кров'ю. В ній ішли в полон і бережуть як реліквію для наступних поколінь. 

Доки ми всі плачемо, вони регочуть. Не розумію тих, хто купує квитки, ходить на такі шоу. Хто дивиться їх по телевізору або в інтернеті. "Марафон" зовсім забрав мізки? Навіщо ви насміхаєтесь над найкращими Синами та Доньками України? Хто дав на це право? 

Хоча запитання риторичне.

А ще чому перед входом на той недоконцерт тим, хто постійно рже з України, не вручають повістки?"

Автор: Віра Тимошенко, журналіст, волонтер

(Джерело).

Зображення вгорі: реклама "шоу" студії 95 квартал, жоден з учасників якої не служить у ЗСУ

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]