В Ізраїлі пообіцяли відмовити у візах посадовцям ООН після заяви генсека Гутерреша

|
Версия для печатиВерсия для печати

Ізраїль відмовить у візах посадовцям ООН після слів генерального секретаря Антоніу Гутерреша про Палестину і ХАМАС.

Про це заявив посол Ізраїлю в ООН Гілад Ердан після того, як на засіданні Ради безпеки ООН, присвяченому війні Ізраїлю і ХАМАС, генсек ООН заявив, що «важливо визнати, що атаки ХАМАС не відбувалися у вакуумі».

«Палестинський народ зазнав 56 років задушливої окупації. Вони бачили, як їхня земля постійно пожирається поселеннями і страждає від насильства; їхня економіка задушена; їхні люди переселені, а їхні будинки зруйновані. Їхні надії на політичне вирішення цього становища зникають», — заявив генсек ООН. 

«Через його зауваження ми відмовимо у видачі віз представникам ООН», — сказав Ердан армійському радіо, пише The Times of Israel.

«Ми вже відмовили у візі заступнику генерального секретаря з гуманітарних питань Мартіну Гріффітсу. Настав час дати їм урок», — сказав Ердан.

Водночас він додав, що «невдоволення палестинського народу не може виправдати жахливих нападів ХАМАС».

Після цього виступу представники Ізраїлю розкритикували генсека.

Гілад Ердан вважає, що генсек ООН Гуттереш має піти у відставку.

«Генеральний секретар, який з розумінням ставиться до кампанії масових убивств дітей, жінок і людей похилого віку, не підходить для того, щоб очолювати ООН. Немає жодного виправдання чи сенсу розмовляти з тими, хто виявляє співчуття до найжахливіших звірств, скоєних проти громадян Ізраїлю та єврейського народу. Слів просто немає», — написав посол Ізраїлю.

7 жовтня ХАМАС напав на Ізраїль. Станом на 23 жовтня Ізраїль продовжує готуватися до наземної операції в секторі Гази

Ізраїльська сторона заявляє про майже 1 500 загиблих громадян, ХАМАС — про понад 5 тисяч загиблих палестинців. Відомо про 19 загиблих та одного зниклого безвісти  українця в Ізраїлі. 

«Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]