80-та бригада ДШВ заявила про зняття комбрига Ішкулова: "Вимагаємо залишити!". У відповідь на це офіцера начебто підвищили

|
Версия для печатиВерсия для печати

80-та окрема десантно-штурмова Галицька бригада ДШВ, яка на днях отримала інформацію про потенційне зняття з посади комбрига, полковника Еміля Ішкулова, виступила проти такого рішення. За даними УП, причина звільнення полягає в тому, що Ішкулов виступив проти завдання, яке було неспівмірне з силами бригади.

Джерело: звернення командирів батальйонів і дивізіонів 80-тої бригади, надане у розпорядження УП

Пряма мова: "Нашу бригаду очолює професійний військовий, офіцер-десантник, полковник Ішкулов Еміль Шамільович, який пройшов всі командирські ланки – від командира розвідувального взводу до бойової бригади. Він знає, що таке вести людей за собою, в тому числі і в тил ворога. Знає, що таке ворожий полон, він нагороджений численними державними та відомчими нагородами, серед яких Народний Герой та орден Богдана Хмельницького трьох ступенів.

Це командир, який детально планує всі операції. Адже для нього на першому місці – життя кожного з нас. Це професійний військовий, який розуміє сучасне поле бою та адекватно реагує на виклики російсько-української війни. 

Ми не розуміємо чому командири, які користуються беззаперечним авторитетом серед особового складу, які мають звитяжний бойовий шлях та досвід великої війни – не угодні для вищого керівництва ЗСУ, адже не бояться озвучувати проблемні питання та доповідати реальний стан справ, не займаються замилюванням очей та не кладуть бездумно людей на шляху до чергових погонів та орденів. 

Вимагаємо залишити на посаді командира 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади – полковника Ішкулова Еміля Шамільовича під керівництвом якого й надалі готові виконувати бойові завдання, звільняти українську землю від російської нечисті. Ми підтримуємо полковника Ішкулова".

Бійці також записали відеозвернення. 

Ішкулов очолює бригаду з кінця 2022-го року. До цього служив у 25-ій та 81-ій.

Нагадаємо: це не перше звернення на підтримку комбригів за останній час. 15 липня проти відставки свого командира бригади виступили бійці батальйону безпілотних авіаційних комплексів 24-ї бригади "Рагор".

Командування Десантно-штурмових військ заявило, що командира 80-тої окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ полковника Еміля Ішкулова призначать на вищу посаду, а у бригади буде новий командир.

Про це свідчить заява Десантно-штурмових військ ЗС України.

В командуванні ДШВ заявили, що Ішкулов дуже досвідчений кадровий бойовий офіцер, який успішно виконував надважкі бойові завдання:

"Відповідно, враховуючи безцінний бойовий та командирський досвід цього офіцера, рішенням військового керівництва, полковника Ішкулова буде призначено на вищу посаду.

Це дозволить застосувати його знання, навички та лідерські якості, отримані під час планування та організації ведення бойових дій, вже у масштабі Десантно-штурмових військ ЗС України.

Зауважимо, що новопризначений командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади ДШВ ЗС України – грамотний бойовий офіцер, який є Народним Героєм України та повним лицарем орденів "Богдана Хмельницького" всіх ступенів, тривалий час успішно вів бойові дії в складі саме цієї легендарної бригади".

Водночас, співрозмовники УП у бригаді називають підвищення Ішкулова "прикриванням і заминанням резонансу", який виник навколо цієї історії. Ішкулов уже здає справи.

ВГОРІ: ПОЛКОВНИК ЕМІЛЬ ІШКУЛОВ. ФОТО: УП

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

16:41
В НАТО пожурили РФ за безвідповідальність за "Шахеди" в повітряному просторі Румунії
15:31
Керівник ЦРУ стверджує, що РФ могла завдати ядерного удару по Україні восени 2022 року
13:35
Кількість жертв ракетного удару рашистів по Полтаві зросла до 58 людей
12:23
Вночі було збито одну авіаційну ракету Х-59 та 15 ударних дронів типу «Shahed» рашистів
11:57
Колаборант із Харкова розповів, що з російським куратором його познайомив адвокат
10:54
Кабінет Міністрів України прийняв постанову якою скасував підготовку правників у коледжах
09:19
Україна у передостанній день Паралімпіади-2024 виграла п'ять золотих медалей
08:12
У Чорнобильській зоні триває локалізація пожеж: радіаційний фон в нормі
20:11
8 вересня короткочасний дощ ймовірний лише на крайньому півдні, до +28° тепла
18:19
Місія ООН: кількість жертв серед цивільного населення України різко зросла

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]