Бронювання зупинили: Зеленський обурився кількістю заброньованих

|
Версия для печатиВерсия для печати

Президент України Володимир Зеленський обурився бронюванням 1,5 мільйона осіб, уряд до 15 листопада 2024 року призупинив дію деяких положень щодо визначення критично важливих підприємств.

Текст документа опублікувало видання The Page. Його достовірність та ухвалення підтвердили джерела ЕП в уряді.

"Президент був на нараді. Обурювався, що забронювали 1,5 мільйона", - пояснив співрозмовник ЕП причину ухвалення відповідного рішення.

До 15 листопада планується провести аудит рішень про визначення критично важливих підприємств та організацій, а Мінекономіки має проаналізувати результати й до 20 листопада поінформувати Кабінет Міністрів.

Мінекономіки разом з Міноборони мають підготувати та презентувати уряду проєкт у якому, зокрема, передбачено розробка рішення щодо перевірки обґрунтованості бронювання військовозобов'язаних та можливого скасування відстрочки від призову в разі виявлення необґрунтованих випадків.

"Зупинення до 15 листопада 2024 р. дії положень Критеріїв та порядку, за якими здійснюється визначення підприємств, установ та організацій, які є критично важливими для функціонування економіки", - йдеться у документі.

Центральним органам виконавчої влади, обласним адміністраціям та іншим державним органам рекомендовано утриматися від прийняття рішень про визначення таких підприємств до врегулювання цього питання.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
В Україні у четвер без опадів, помірно тепло
19:34
Ворог просунувся біля Вугледару, в Цукуриному та Торецьку
19:26
Відомий пластичний хірург Олександр Бебих показав кохану: жінка має «приводи» за проституцію і наркотики
18:58
Бронювання зупинили: Зеленський обурився кількістю заброньованих
18:08
"Українська правда" офіційно заявляє про системний тиск з боку Офісу президента
16:57
Заброньовані від мобілізації співробітники ДБР героїчно затримали військового Гнезділова, який публічно пішов у СЗЧ на знак протесту після 5 років на фронті
14:20
Це і є рівень "слуги народу": законопроєкт про підвищення податків протирічить Конституції – юридичне управління Ради
13:50
У Рівному затримали організаторів масштабної схеми ухилення від мобілізації через МСЕК
12:06
Депутатка Хмельницької міськради від ЄС викрита на незаконному збагаченні на $1,5 млн
11:58
Рада звільнила від мобілізації 18-25 річних

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]