Ниття російських дисидентів про те, що "путін - не росія" спростовують дані Центробанку РФ

|
Версия для печатиВерсия для печати

Заклики з вуст обміняних на кілерів та кібершахраїв російських "дисидентів" до припинення санкцій, які нібито зачіпають пересічних росіян, свідчать про те, що навіть російські дисиденти не визнають, що мають справу з проблемою, яка охоплює все їхнє суспільство.

Вже очевидно що Росія скотилася до фашизму. Щомісяця тисячі їхніх співвітчизників записуються, щоб їхати в Україну і вбивати українців. Це не лише проблема Путіна.

З квітня по червень 2024 року російські банки оформили 45,8 тисяч нових відстрочок за кредитами для добровольців, які вирушили воювати в Україну. Про це свідчать нові дані Центробанку РФ, на які звернули увагу у виданні «Медіазона».

Право на кредитне відстрочення мають усі учасники вторгнення в Україну (включаючи контрактників та мобілізованих), проте таку відстрочку не можна взяти на кредит, який було взято вже після відправки на війну. Це означає, що більшість таких заявок зараз заповнюють саме добровольці.

Такий приріст за новими відстрочками став рекордним з 2022 року, коли одночасно з оголошенням мобілізації запрацювала програма кредитних канікул. З того часу щокварталу з'являлося близько 30 тисяч нових пільговиків.

Загальна кількість кредитів, до яких застосували військові пільги, досягла 357 тисяч, а загальна сума цих кредитів – 138,7 мільярда рублів, свідчать дані ЦП. У поточній редакції закон про такі пільги діє до кінця 2024 року.

«Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]