Партнер Офісу Президента, ворог українців Андрій Портнов подав до суду на ЦПК через матеріал, у якому його називають проросійським політиком

|
Версия для печатиВерсия для печати

Ексзаступник голови Адміністрації президента-втікача Януковича Андрій Портнов подав до суду на Центр протидії корупції через матеріал, у якому його називають проросійським політиком та вимагають накласти санкції.

Про це повідомляє ЦПК на своїй сторінці у фейсбуці.

"Соратнику Януковича, який втік з України, не сподобався наш матеріал, де ми Портнова називаємо "проросійським політиком". І вимагаємо накладення на нього санкцій", - йдеться у дописі. 

Наголошується, що Портнов розраховує, що "у суспільства коротка пам’ять".

"Ми не забули, як Портнов рівно за тиждень до повтомасштабного вторгнення рф сказав тезу, яку путін майже дослівно повторив перед нападом на Україну. Про "внєшнєє управлєніє", про "поганий" Захід, про Посольство США, яке "контролює" антикорупційні органи, про суди і держпідприємства. Ми не забули, як Портнов регулярно сидів на каналах Медведчука і поширював ці наративи", - наголошують у ЦПК.

Зазначється, що Портнов після Майдану тривалий час провів у Росії, де його родина придбала маєток за понад $2 млн, а також комерційну нерухомість у центрі Москви за $5,5 млн.

"Не просто так США наклали санкції на Портнова. Не просто так він знову втік з України і вже не розповідає про "внєшнєє управлєніє". Зате має сміливість подавати позови. Нічого, можемо ще раз повторити", - резюмує ЦПК.

ЦПК нагадує, що в 2021 році ЦПК виграв суд у Портнова. Тоді той вимагав спростувати інформацію про його причетність до кримінального провадження щодо незаконного збагачення. Але Верховний Суд став на бік ЦПК.

Цього серпня Портнов також подав до суду на головного редактора Цензор.НЕТ, журналіста Юрія Бутусова.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]