Рашисти завдали удару по відділку поліції у Кривому Рогу: загинула жінка

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Внаслідок ракетного удару російських загарбників по Кривому Рогу постраждало вже шестеро людей, одна людина загинула, повідомив голова Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак.

Також відомо, що внаслідок удару по Кривому Рогу окрім адмінбудівлі понівечені 23 приватні будинки і 3 дев’ятиповерхівки та навчальний заклад.

На жаль під завалами знайшли загиблу жінку.   Про це повідомив  голова міської адміністрації Олександр Вілкул.  

"Під завалами можуть ще перебувати троє людей. Пошуково-рятувальна операція продовжується. Сподіваємось на краще…

Всім шести пораненим внаслідок ворожого ракетного удару по місту надається вся необхідна допомога

Троє поранених – чоловіки 1978, 1979 та 1986 р.н. - були оперативно доставлені до лікарень міста (черепно-мозкові травми, різані рани, переломи). Наразі всі троє в стані середньої тяжкості, лікарі роблять все необхідне.

Ще троє постраждалих чоловіків отримали допомогу на місці, лікуватимуться амбулаторно під наглядом медиків." - написав він.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

На місці події працюють співробітники екстрених служб та правоохоронці, які фіксують черговий воєнний злочин рф.

«Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]