Спортивний костюм Nike – чудовий одяг для спорту та на кожен день

|
Версия для печатиВерсия для печати

Брендові речі завжди відрізняються високою якістю та надійністю виконання. Відмінним прикладом такої якості є спортивні костюми від Nike, які використовуються як для тренувань, так і для носіння щодня. Вони зручні, прості у виконанні, якісні та практичні, дарують свободу дій. Окрім оригінального виконання та красивого зовнішнього вигляду можна відзначити використання якісних та інноваційних матеріалів.

Костюми гігроскопічні, відводять зайву вологу, вирізняються великим набором відтінків. Запропоновано кілька різних фасонів під різні цілі та завдання. Тому вибираючи спортивний костюм чоловічий найк необхідно заздалегідь вивчити всі варіанти та сформувати низку особистих запитів. В асортименті інтернет-магазину INTERTOP є достатньо варіантів, щоб зробити вигідну покупку.

Спортивний костюм Nike

Верх спортивних костюмів

Кожен із костюмів включає верх і низ. Якщо з низом все зрозуміло - прості штани з манжетами або без них, з кишенями або без них, то варіантів верху кілька:

  • куртка (легкі та практичні моделі, що захищають від вітру та холоду, для зимового періоду виготовляються моделі з теплих матеріалів);

  • куртка із блискавкою (застібка-блискавка відмінно підходить для тренувань з можливістю відрегулювати ступінь відкриття);

  • худи (комфортна та м'яка кофта, не має блискавок або застібок, а також може доповнюватись капюшоном).

Різні варіанти виконання дозволяють зробити ідеальний вибір під свої цілі та завдання.

Літні костюми

Одна з найпопулярніших категорій, адже влітку можна захистити від прохолоди, сильного вітру та дощу. Літні варіанти костюмів від Nike мають такі плюси та особливості:

  • легкість (через невелику масу виключено навантаження на тіло, що робить їх ідеальними для тренувань чи прогулянок);

  • повітропроникність (літні костюми добре пропускають повітря, що створює оптимальний мікроклімат для людини);

  • гігроскопічність (волога вбирається і випаровується із зовнішнього боку, що дозволяє багато займатися і потіти, але цим дискомфорт виключено).

Використовувані в пошиття тканини зносостійкі та стійкі до розриву.

Зимові костюми

Дані моделі костюмів Nike доповнюються такими особливостями та плюсами:

  • теплоізоляція (додаткове використання утеплювача дозволить зберігати тепло тіла і тим самим створювати комфортні умови восени чи взимку);

  • м'якість (преміальні матеріали приємні на дотик, до того ж самі вироби відрізняються еластичністю з ідеальною посадкою);

  • довговічність (при належному догляді та дотриманні правил прання такі костюми прослужать не один рік).

Зимові моделі костюмів ідеально доповнюватимуть відповідними черевиками, утепленими кросівками та фірмовою курткою, створюючи єдність стилю та образу.

Де придбати спортивні костюми Nike?

Великий вибір представлений у каталозі інтернет-магазину INTERTOP, де є система фільтрів для визначення критеріїв підбору. Продукція оригінальної якості з великим набором кольорів та можливістю вибрати розмір відповідно до таблиці, попередньо знімаючи з себе мірки. У разі виникнення складнощів завжди є можливість уточнити інформацію у менеджерів та консультантів. Вони поставлять уточнюючі питання, після чого дадуть свої поради та рекомендації.

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]