Ворог просунувся біля Микільського, в Нью-Йорку та Желанному

|
Версия для печатиВерсия для печати

Ворог просунувся біля Микільського, в Нью-Йорку та Желанному. Уточнено лінію зіткнення у Глибокому.

Про це повідомляє DeepState.

Упродовж минулої доби, 6 серпня 2024 року, на фронті було зафіксовано 136 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація залишається на Покровському напрямку.

Про це повідомляє пресцентр Генштабу.

Удари по території України

За вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетні удари із застосуванням трьох ракет, а також 73 авіаудари, скинувши 97 КАБів. Крім цього, здійснив понад 4900 обстрілів, з них 79 - із реактивних систем залпового вогню.

Агресор завдавав авіаударів у районах населених пунктів, зокрема, Велика Рибиця, Басівка, Писарівка, Кияниця, Біловоди, Храпівщина, Юнаківка Сумської області; Вовчанськ, Глибоке, Петропавлівка, Вовчанські Хутори, Борова Харківської області; Торецьк, Катеринівка, Клебан-Бик, Дружба, Олександропіль, Новогродівка, Миколаївка, Журавка, Михайлівка, Скучне, Орлівка, Яснобродівка, Новодонецьке, Водяне, Павлівка, Новий Комар, Урожайне Донецької області; Залізничне Запорізької області.

Удари по ворогу

Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали 25 ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ противника, а також уразили чотири пункти управління, два засоби ППО, чотири артилерійських засоби та склад ПММ.

Втрати російських загарбників минулої доби становили 1230 осіб. Також наші воїни знешкодили вісім танків, 29 бойових броньованих машин, 67 артилерійських систем, 54 БпЛА оперативно-тактичного рівня, крилату ракету, 78 автомобілів та 21 одиницю спеціальної техніки.

Бої на Харківщині

На Харківському напрямку точилося дев’ять боїв. Сили оборони відбивали штурмові дії противника поблизу Липців, Тихого та Вовчанська.

Також зазначається, що на Куп’янському напрямку відбулося шість бойових зіткнень, зокрема, біля Синьківки, Колісниківки, Глушківки та Новоосинового.

Бої на Сході

На Лиманському напрямку ворог атакував 19 разів неподалік Макіївки, Невського, Тернів, Торського та Серебрянського лісу.

На Сіверському напрямку відбулося 21 бойове зіткнення. Українські захисники відбивали штурмові дії російських загарбників поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Івано-Дар’ївки, Виїмки, Переїзного та Спірного.

Окрім того, як зазначається, на Краматорському напрямку точилося 10 боїв, зокрема, в районах Часового Яру та Іванівського.

На Торецькому напрямку росіяни атакували 18 разів неподалік Північного, Торецька та Нью-Йорка.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 42 ворожі штурмові дії в районах населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Желанне, Калинове, Олександрівка, Веселе, Іванівка, Калинівка, Скучне, Яснобродівка, Карлівка, Пантелеймонівка, Новожеланне та Межове. Найбільша концентрація атак була поблизу Іванівки та Желанного.

На Курахівському напрямку Сили оборони зупинили вісім атак біля Красногорівки та Костянтинівки, де противник намагався прорвати оборону наших військ.

Бої на Півдні

На Времівському напрямку російські війська здійснили штурм позицій українських підрозділів поблизу Водяного.

На Придніпровському напрямку дві ворожі наступальні дії противника - не мали успіху.

На Гуляйпільському й Оріхівському напрямках обстановка без особливих змін.

Обстановка на Півночі

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога - не виявлено.

На кордоні з Чернігівською та Сумською областями противник зберігає військову присутність, здійснює мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів з території рф, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону України.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:37
10 вересня в Україні місцями короткочасні дощі, грози, до +29° тепла
19:45
Google перестав створювати облікові записи з російським номером телефону
18:15
Польські спецслужби запобігли спільній диверсійній операції Росії та Білорусі
17:05
СБУ повідомила про нову підозру очільнику Бучанського ТЦК, якого викрили на схемах для ухилянтів
16:18
Забруднення річок Сейм та Десни сталося через знищення рашистами очисних споруд
15:21
СБУ та Нацполіція затримали агента рф, який палив об’єкти Укрзалізниці на Полтавщині
14:23
Інспектор Львівської митниці організував схему виїзду ухилянтів за кордон
13:15
СБУ затримала агента-рашиста, який розставляв «відеопастки» для коригування ударів по Києву
11:11
Після атаки "Шахедів" "Укрзалізниця" змінила маршрути потягів на Київщині
10:01
Генштаб ЗСУ оновив дані про втрати рашистів та ситуацію на фронтах

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]