Як вас бачать, так і сприймають – створіть гарне перше враження

|
Версия для печатиВерсия для печати

Зовнішність – це візуальний портрет, по якому інші люди складають думку про нас навіть не вступаючи в контакт. Ключову роль в цьому відіграє манера одягатися. Адже одяг є важливим інструментом для відображення своєї індивідуальності, соціального статусу, характеру. Сучасні тенденції чоловічої моди надають для цього безмежні можливості. Найбільшою різноманітністю вражає молодіжна гілка. 

 Як вас бачать, так і сприймають – створіть гарне перше враження

Вдалий повсякденний look впливає на ставлення оточення, настрій та навіть успішність. Створити особистий стильний образ допоможе правильно підібраний базовий гардероб. Тобто колекція речей, які ідеально сидять, легко комбінуються між собою, відповідають стилю життя. Молоді та енергійні чоловіки прихильники вуличної та клубної моди на https://www.cropp.com/ua/uk/ знайдуть одяг, взуття та аксесуари для виразних стильний луків.

Що таке базовий гардероб?

Це ідеальний спосіб створювати багато різних за стилем та призначенням образів з обмеженою кількістю предметів одягу. Для цього слід вибирати універсальні речі, які гарно поєднуються між собою за стилістикою, кольором. Та дозволяють складати луки для різних ситуацій: на роботу, вечірку, міську прогулянку, клубну тусовку. У молодіжному гардеробі переважає мінімалізм:

  • Футболки – білі, кольорові, з принтом, оверсайз та обтислі переважно з натуральних матеріалів.

  • Сорочка – для офісного луку, урочистих випадків.

  • Чоловічі Світшоти – а також толстовки, худі теплий та комфортний варіант для прохолодного вечора та багатошарових осінньо-зимових аутфітів.

  • Джинси – універсальний варіант на всі випадки. Пасують до будь-якого стилю кежуал, street style, спор-шик.

  • Взуття – кросівки, кеди, класичні туфлі.

  • Піджак – для ділового образу.

Що таке базовий гардероб?

Джинсова класика – як бути завжди на стилі

Головний та незмінний елемент чоловічого гардероба – штани. Вони бувають різного крою, матеріалів та призначення: класичні, спортивні, джогери, карго, джинси. Останній варіант давно тримається не вершині популярності у чоловіків та жінок різного віку та соціального статусу.

Класичні чоловічі джинси вписуються в різні стилі:

  • Офісний дрес-код – чорні моделі гармонійно поєднуються з піджаками, світлими сорочками та краватками.

  • Кежуал – повсякденне вбрання де поєднується привабливий вигляд з комфортом. Тобто футболки, світшоти, светри, зручні сорочки, куртки джинсові, бомбери.

  • Streetwear – джинси є основою багатьох в неформальних луків прихильників вуличної, клубної моди та молодіжних субкультур, коли їх доповнюють відповідним верхом та аксесуарами.

Вони підходять навіть для особливих випадків варто лише правильно підібрати колір під сорочку, піджак, краватку.

Класичні чоловічі джинси

Як створити стильний look?

Головна тенденція сучасної чоловічої моди – утилітарність, тому і перевага віддається перш за все практичним речам. Знайти правильний одяг, який ідеально сидить і личить це ще під діла, адже образ повинен бути гармонійним і завершеним. А єднальною ланкою служать аксесуари. Вони й підкреслюють відповідність обраному стилю. До таких акцентних деталей належать чоловічі рюкзаки.

Вони вже давно перестали бути знаряддям туристів і спортсменів, а стали улюбленими аксесуарами міських модників, зручними й стильними елементами urban стилю. Бренд Cropp пропонує великий вибір моделей різної місткості, призначення. Універсальні чорні, коричневі, сірі вписуються до офісного, кежуал образу.

Яскраві та принтовані гарний вибір для створення неформальних молодіжних аутфітів. Додадуть особливого шарму і виразності.

 

 

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

16:41
В НАТО пожурили РФ за безвідповідальність за "Шахеди" в повітряному просторі Румунії
15:31
Керівник ЦРУ стверджує, що РФ могла завдати ядерного удару по Україні восени 2022 року
13:35
Кількість жертв ракетного удару рашистів по Полтаві зросла до 58 людей
12:23
Вночі було збито одну авіаційну ракету Х-59 та 15 ударних дронів типу «Shahed» рашистів
11:57
Колаборант із Харкова розповів, що з російським куратором його познайомив адвокат
10:54
Кабінет Міністрів України прийняв постанову якою скасував підготовку правників у коледжах
09:19
Україна у передостанній день Паралімпіади-2024 виграла п'ять золотих медалей
08:12
У Чорнобильській зоні триває локалізація пожеж: радіаційний фон в нормі
20:11
8 вересня короткочасний дощ ймовірний лише на крайньому півдні, до +28° тепла
18:19
Місія ООН: кількість жертв серед цивільного населення України різко зросла

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]