ЗСУ прорвали кордон РФ ще в одному місці і тепер ще одній групі рашистів загрожує оточення

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Підрозділ Khorne Group української 116-ї окремої механізованої бригади опублікував два відео, на яких, як стверджується, бронетехніка ЗСУ проходить через пролом у прикордонних оборонних спорудах, а потім їде дорогами, що ведуть до Веселого.

 Як  повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) у новому зведенні геолокаційні кадри свідчать про просування ЗСУ на південь від села Веселе на південному заході від селища Глушково за 3,5 км від російсько-українського кордону,

Як зазначає оглядач Forbes Девід Екс, «несподівана українська операція, по суті, повторила у меншому масштабі вторгнення українських військ у Курську область 6 серпня».

За його словами, ця операція має набагато більший успіх, ніж він передбачив спочатку. У п'ятницю вранці Екс повідомив, що ЗСУ прорвали лінії оборони за 32 км на захід від Курської дуги, проте після цього «далеко не пішли».

Цю заяву розкритикували бійці Khorne Group. «Зайшли у новому місці на кілометри. Угруповання російських терміновиків у не одну тисячу людей під загрозою оточення», - написали українські військові.

«Аргумент» 


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]