Батька заступника керівника ОП, "регіонала" Шурму брутально вигнали з фансектора ФК "Карпати" (ВIДЕО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

Колишнього народного депутата від партії "Опозиційний блок" львів’янина Ігоря Шурму брутально вигнали із фанатського сектора ФК "Карпати" під час матчу у Полтаві 27 квітня.

Про це інформує Zaxid.net.

У суботу львівська команда грала у Полтаві. Подивитись гру львів’ян прийшов народний депутат минулих скликань віОпозиційного блоку" та СДПУ(о) Ігор Шурма. 65-річного політика у зеленому светрі із логотипом "Карпат" на фанатському секторі помітив військовослужбовець ЗСУ Антон Петрівський. Він підійшов до Шурми, який стояв на трибунах збоку від решти фанатів, і спершу коректно, а потім і за допомогою ненормативної лексики вимагав від політика покинути трибуну.

На відео видно, що Ігор Шурма не мав наміру вступати в діалог із опонентом і пішов з трибуни.

"Рідні ФК Карпати виграли сьогодні на виїзді в СК "Полтава" і вийшли в українську Прем'єр-лігу! Вдалось викроїти час і з'їздити в Полтаву на цей матч. Не обійшлось без інциденту. На матчі з'явився Ігор Шурма. Це львівський медведчуківець, який свого часу активно проявився в антиукраїнській діяльності. Довелось провести з ним роз'яснювальну роботу", - написав військовослужбовець Антон Петрівський у телеграм-каналі.

Нагадаємо, що Ігор Шурма є уродженцем Львова. Він двічі ставав народним депутат України – у 2002 році від СДПУ(о) та у 2014 році від "Опозиційного блоку". Один з його синів, Ростислав Шурма, у 2010-2014 роках був депутатом Донецької обласної ради від "Партії регіонів". З листопада 2021 року він є заступником керівника Офісу Президента України. І там подібних покидьків і пристосуванців багато.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]