Країни G7 домовилися не повертати РФ активи без компенсацій Україні

|
Версия для печатиВерсия для печати

Країни G7 залишать активи Росії замороженими доти, доки влада країни не погодиться виплачувати компенсації України за збитки, завдані в ході бойових дій.

Про це сказано у спільній заяві міністрів закордонних справ країн G7 за підсумками їхньої дводенної зустрічі в Токіо.

"Відповідно до наших правових систем суверенні активи Росії в наших юрисдикціях залишатимуться замороженими доти, доки Росія не заплатить за шкоду, завдану Україні", - сказано в документі.

У заяві міністри додали, що країни G7 зобов'язуються «підтримувати Україну стільки, скільки потрібно». Держави, як мовиться в матеріалі, планують посилити економічний тиск і продовжити вводити санкції проти Росії, які спрямовані на обмеження доступу до критично важливих технологій — про це сказано після слів «про глибокий жаль» про рішення Росії відкликати ратифікацію ДВЗЯВ.

Раніше глави МЗС країн G7 заявили про «єдиний підхід до введення жорстких санкцій проти Росії та надання сильної підтримки України». Bloomberg 31 жовтня писав, що Євросоюз готує 12-й пакет антиросійських санкцій, які можуть торкнутися експорту зварювальних апаратів, хімікатів, оборонних технологій та ліцензування ПЗ.

Вгорі: учасники саміту у Токіо підтвердили, що G7 продовжить допомогу Києву. Фото: ЄРА

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]