Леонід Маслов: Нам негайно потрібне підкріплення!

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Найгірше, що мене бісить в Україні — це не олігархи і мажори, не колективне заперечення прав людини, не корупція і не дармоїди-правоохоронці та навіть не срані русскоязЬІчніки-активісти, а йобані ухилянти.

Я не намагаюсь протиставляти тих, хто служить і тих, хто робить щось інше.

Ухилянт — це військовозобовʼязана особа, яка прикидається, що її нема. Не стоїть на обліку, не працює офіційно, умисно не проживає по місцю реєстрації або викидає офіційну кореспонденцію з поштової скриньки, тікає за кордон, купує документи про інвалідність, не оновлює свої дані в ТЦК. Це негідники, які використовують вади системи заради того, щоб не піддавати себе ризику виконати конституційний обовʼязок.

Наприклад, чоловік з 3 дітьми, який стоїть на обліку і не виїхав за кордон назавжди — не є ухилянтом, але якщо одна дитина досягла повноліття і про це невідомо ТЦК — це вже ухилянт.

Проблема в тому, що держава, кнопкодави не створюють умови для суспільного засудження і ганьби для ухилянтів.

Ухилянт — це істота, яка бачить на вулиці знекровлену постраждалу людину і пройде повз, не надавши їй допомогу. Яка не буде скидатися в ОСББ на ремонт підʼїзду в надії що ремонт зроблять без її внеску. Яка таємно жере з загального котла, не вносячи туди нічого.

Ухилянти — це також і кнопкодави, які з політичних або особистих мотивів ухиляються від свого обовʼязку встановити чіткі правила, щоб закрити дірки для ухилянтів і почати переслідувати їх за законом.

Немає нічого гіршого для держави, ніж заохочення ухилянтів, у тому числі шляхом створення для них атмосфери безкарності.

Місце ухилянтів — концтабори і штрафбати. Для них мають бути створені ці інститути примусової праці на перемогу. Проте, ухилянти в Верховній Раді не спроможні навіть скасувати повістки і захоплення людей на вулицях, встановивши єдиний для усіх "перепис населення" і санкції за неперебування на обліку.

Ухилянти чомусь вважають себе успішними і розумнішими за усіх, а тих, хто воює — невдахами. Вони думають, що ми прагнемо такої собі справедливості — якщо погано нам то треба зробити погано і іншим, а навіть і помінятися місцями. Аж ніяк! Нам не потрібна заміна, нам не потрібний відпочинок.

Нам

як ніколи,

як повітря,

як кров

негайно

потрібне

ПІДКРІПЛЕННЯ.

Бо з подібним станом речей коли добʼють останнього добровольця вас все одне призовуть в армію, причому зроблять гарматним мʼясом. Тільки це буде вже армія РФ, яка призначена для загарбницької війни з усім світом, війни за перерозподіл здобутків людства на користь варварів.

Автор: Леонід Маслов, екс-член Громадської ради доброчесності (офіційний орган оцінювання суддів). Юрист, громадський діяч, ст. розвідник 92 ОМБр (2014-2015), командир відділення розвідки (2022 - і до останнього окупанта)

(Джерело).

Фото REUTERS

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

12:05
Провал оборони в Очеретино створив для ЗСУ загрозу поразки майже у всій Донецькій області
10:04
У квітні 2022 року "зелена влада" планувала здати росії суверенітет України, цьому запобіг Джонсон - Die Welt
09:01
Уночі збито 21 з 34 ракет окупантів, але є влучення у 4 ТЕС
08:00
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті і втрати ворога на 27 квітня
20:00
У суботу в Україні дощі лише на сході, на півдні до +25°С
18:05
Від Чорнобилю 1986 - до Чорнобилю 2024: ядерна енергетика нашої країни підійшла до небезпечної межі
17:10
Кадрова чехарда: Зеленський звільнив командувача Сил підтримки ЗСУ через півтора місяця після призначення
17:02
Рада дозволила звільняти з роботи за неінформування про родичів у Росії та на окупованих територіях
16:15
НАБУ опублікувало розмови учасників шайки Сольського
14:45
Придатних до військової служби ділитимуть на 4 категорії за станом здоров’я - Міноборони (ПЕРЕЛІК)

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]