Найкращі оригінальні подарунки для ваших друзів: топ 5 ідей від bodo

|
Версия для печатиВерсия для печати

Коли у вашого друга чи подруги день народження, ви завжди намагаєтесь провести цей час з ними і робити їм дійсно приємні сюрпризи. І для того, щоб виконати таку задачу на всі сто варто лише відвідати магазин подарунків bodo, де ви точно знайдете цікаві ідеї вражень на будь-який смак.

Ну а про те, які саме це можуть бути враження і як їх придбати фахівці компанії  розповідають   більш докладно.

Майстер-клас молекулярної кухні

Топ 5 вражень від bodo, які точно здивують

Ні для кого не секрет, що компанія bodo пропонує більше ніж півтори тисячі вражень, а це означає, що там ви точно знайдете свій ідеальний знак уваги. Але якщо у вас немає стільки часу на пошуки і вибір, то радимо вам зупинитися на одному з варіантів нашого топу, а саме:

  • Тест-драйв суперкара

Такий презент точно оцінять любителі гонок та авто, а ще ті, хто давно мріяв опинитись в салоні справжньої Lamborghini. Володар подарункової картки матиме змогу проїхатись цим авто в компанії інструктора, що точно йому сподобається і запам'ятається надовго!

  • Майстер-клас молекулярної кухні

Цей подарунок оцінять не тільки ті, хто любить готувати, але й дійсно творчі особистості. На цьому уроці вашого знайомого навчать використовувати закони фізики та хімії на кухні і з їх допомогою створювати справжні кулінарні шедеври.

  • Биття посуду

Такий презент допоможе зняти стрес та зайву напругу, а ще дійсно весело провести час.

  • Флоат-капсула

Якщо ви хочете, щоб ваш друг чи подруга по-справжньому відпочили, то вам точно варто зупинитись саме на цьому сертифікату. Ваш знайомий проведе час у спеціальній капсулі без світла та звуку, що допоможе йому нарешті розслабитись.

  • Музей науки для компанії

Ще один цікавий подарунок, який ви можете подарувати друзям та близьким. В цьому музеї на експонати можна не лише дивитись, а ще й взаємодіяти з ними, тому вам точно буде весело і цікаво в такому місці!

Як придбати сертифікат в інтернет-магазині bodo

Великою перевагою магазина bodo є те, що ви можете придбати потрібний вам сертифікат онлайн, навіть не виходячи з дому. Зробити це доволі просто, адже зручна навігація сайту створена саме для того, щоб ви не витрачали свій дорогоцінний час на зайві пошуки. В першу чергу за завдяки зручним категоріям вибираєте необхідне враження, або ж формуєте бокс з кількох сертифікатів на вибір.

Далі вам необхідно зробити попереднє бронювання дати і часу та дочекатись підтвердження від організатора заходу. Тільки після цього кошти будуть зняті з вашого рахунку і ви зможете отримати або пластикову картку на почту чи кур'єром, або ж вибрати для себе електронний сертифікат. Далі ви чекаєте необхідної дати і називаєте номер вашого сертифіката оператору локації і зможете сміливо отримувати нові враження та яскраві емоції.

Подарункові сертифікати bodo - це чудовий подарунок, який здатен не тільки приємно здивувати ваших близьких, а ще й залишити по собі дійсно приємні спогади!

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

12:05
Провал оборони в Очеретино створив для ЗСУ загрозу поразки майже у всій Донецькій області
10:04
У квітні 2022 року "зелена влада" планувала здати росії суверенітет України, цьому запобіг Джонсон - Die Welt
09:01
Уночі збито 21 з 34 ракет окупантів, але є влучення у 4 ТЕС
08:00
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті і втрати ворога на 27 квітня
20:00
У суботу в Україні дощі лише на сході, на півдні до +25°С
18:05
Від Чорнобилю 1986 - до Чорнобилю 2024: ядерна енергетика нашої країни підійшла до небезпечної межі
17:10
Кадрова чехарда: Зеленський звільнив командувача Сил підтримки ЗСУ через півтора місяця після призначення
17:02
Рада дозволила звільняти з роботи за неінформування про родичів у Росії та на окупованих територіях
16:15
НАБУ опублікувало розмови учасників шайки Сольського
14:45
Придатних до військової служби ділитимуть на 4 категорії за станом здоров’я - Міноборони (ПЕРЕЛІК)

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]