Путін оголосив про визнання "ЛДНР" та доручив ввести туди ЗС РФ для «підтримання миру»

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Президент РФ в указах про визнання незалежності так званих «ЛНР» і «ДНР» доручив міністерству оборони забезпечити «здійснення функцій щодо підтримання миру» на цих територіях.

Як передає Укрінформ, це випливає з указів про визнання "ЛНР" та "ДНР", опублікованих на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ.

Забезпечити таку безпеку міністерству оборони РФ доручено до укладання "договору про дружбу, співробітництво та взаємну допомогу" між Росією і цими маріонетковими утвореннями.

Путін у понеділок оголосив про визнання незалежності терористичних утворень "Л/ДНР" та підписав відповідні укази.

Раніше всі члени Ради безпеки РФ висловилися за визнання незалежності так званих "ДНР" і "ЛНР".

Державна дума РФ проголосувала за те, щоб надіслати звернення до Путіна з проханням визнати так звані "Л/ДНР". У Кремлі заявили, що визнання цих незаконних формувань не корелюється з Мінськими домовленостями.

У МЗС України заявили, що Москва нестиме повну відповідальність за руйнування Мінських домовленостей та процесу мирного врегулювання збройного конфлікту на сході України у разі визнання цих незаконних утворень.

«Аргумент»


В тему:

 

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]