ЦАХАЛ повідомив 155 сімей про те, що їхні близькі перебувають у заручниках у ХАМАС

|
Версия для печатиВерсия для печати

ЦАХАЛ повідомив 155 сімей про те, що їхні родичі опинилися у заручниках у ХАМАС та перебувають у секторі Газа.

Про це пише The Times of Israel із посиланням на офіційного представника Армії оборони Ізраїлю Даніеля Хагарі. За його словами, військові роблять усе можливе, щоби звільнити заручників.

Хагарі розповів також, що з міста Газа вже евакуювалось 600 тисяч жителів, які перебралися на південь сектору Газа, незважаючи на спроби бойовиків ХАМАС перешкодити евакуації. Найближчими днями ЦАХАЛ планує завдати потужних ударів по північній частині сектору Газа. За словами Хагарі, на північному кордоні Ізраїлю ліванське угруповання «Хезболла» «працює над ескалацією ситуації під керівництвом та відповідно до планів Ірану».

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог в інтерв'ю CNN розповів, що на тілі одного з бойовиків ХАМАС, убитих під час нападу на ізраїльську територію, знайшли інструкцію із захоплення заручників. За словами Герцога, які переказує Haaretz, керівництво наказує терористам створювати хаос і вселяти страх, зав'язуючи бранцям очі, застосовуючи електрошок і вбиваючи будь-кого, хто може загрожувати або спробує відвернути увагу викрадачів. Укладачі інструкції також радять терористам використовувати заручників як живий щит, наголошуючи, що робити це можна з будь-якими заручниками, незалежно від релігії, раси чи статі.

Раніше ЦАХАЛ повідомляв, що в ході атаки ХАМАС, що почалася 7 жовтня, було викрадено понад 126 військовослужбовців. Точної кількості громадянських заручників, серед яких є і іноземці, не оголошувалося.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]