Дві співробітниці шахти в Донецькій області загинули через обстріл рашистів

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Дві працівниці шахти в Донецькій області були знайдені загиблими на території підприємства в результаті обстрілу і виникнення пожежі за останню добу, ще одну було госпіталізовано.

"Через обстріл території шахти виникла пожежа, продукти горіння в шахту не потрапляли. На момент інциденту в шахті перебував 371 працівник, усіх було виведено на поверхню. Пожежу ліквідовано. У результаті обстеження будівель знайдено загиблими двох працівниць, ще одну постраждалу доправлено в лікарню", - повідомило Міністерство енергетики України в неділю.

Як повідомляється в телеграм-каналі Національної поліції України, трагедія сталася в селищі Удачне Покровського району. "В Удачному окупанти поцілили по підприємству - вбили двох цивільних осіб та одного поранили", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Міненерго, за минулу добу через обстріли та бойові дії були знеструмлення споживачів у Донецькій, Полтавській та Сумській областях. Зокрема, у Сумській та Полтавській областях через обстріли виникали пожежі, знеструмлювалися підстанції та побутові споживачі - пожежі було ліквідовано, живлення частково відновлено.

За даними Міненерго, минулої доби енергетики відновили живлення для 12 тис. 110 споживачів, знеструмлених унаслідок бойових дій і технологічних порушень.

Загалом через бойові дії і техпорушення станом на ранок 22 вересня залишалися частково або повністю знеструмленими 485 населених пунктів, зазначає Інтерфакс-Україна.

У неділю, 22 вересня, імпорт електроенергії прогнозується з Польщі, Словаччини, Румунії, Угорщини та Молдови максимальною потужністю в окремі години 1300 МВт.

«Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]