Російські загарбники двічі вдарили "Шахедами" по лікарні в Сумах, росте кількість загиблих

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Щонайменше дев'ять людей загинули внаслідок подвійного удару російських дронів у Сумах, повідомив Володимир Зеленський. Серед загиблих медсестра, пацієнти лікарні і поліціянт, який прибув рятувати постраждалих. Дев'ятнадцять поранених перебувають у важкому стані.

Вранці 28 вересня Повітряні сили повідомили про рух ударних безпілотників Сумщиною. Потім пролунали вибухи. В.о. міського голови Артем Кобзар заявив про влучання "Шахедів". Через пів години Сумська ОВА написала про повторний удар, зазначає BBC.

Керівник МВС Ігор Клименко вказує, що це був подвійний удар по лікарні - вдруге "Шахед" влучив вже під час евакуації.

Також, як вказує обласна влада, дрон влучив і по житловому сектору. Спочатку йшла мова про одного загиблого, потім про шістьох і вісьмох. Станом на 13:00 загинули аж дев'ять людей.

У лікарні на момент влучання дрона перебували 86 пацієнтів, з них 15 маломобільних, а також 38 працівників закладу, повідомляє прокуратура. Рятувальники та поліціянти прибули на місце події. Розпочали евакуацію пацієнтів та персоналу.  Другий удар безпілотників по лікарні застав пацієнтів та працівників у момент евакуації.

Після цього Клименко спочатку заявив про шістьох загиблих, а потім кількість жертв зросла до семи. Згодом президент Зеленський повідомив вже про вісьмох загиблих.

«Аргумент»


 

В тему:

 

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

16:28
Міжнародний інститут преси оприлюднив заяву щодо позовів Портнова проти українських ЗМІ
15:22
Риторика Китаю та його одночасна підтримка Москви “не складаються докупи” - Блінкен
14:57
Російські загарбники двічі вдарили "Шахедами" по лікарні в Сумах, росте кількість загиблих
13:32
ЦАХАЛ повідомив про ліквідацію лідера Хезболли Хасана Насралли
12:30
У Кривому Розі під завалами адмінбудівлі, куди вчора влучила ракета рашистів, знайшли тіло чоловіка
11:32
Президент Фінляндії: Україна не стане членом НАТО, поки не вступить до ЄС
10:11
У Німеччині вже саджають за постачання люксових автомобілів до Росії
09:18
МОЗ затвердило умови, за яких можна отримати медичний канабіс (список хвороб та станів)
08:10
Безпосередньо в зоні бойових дій перебувають близько 5 000 військовослужбовиць
20:48
На вихідні в Україні збережеться тепла погода, часом з дощами

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]