У Запоріжжі кількість поранених, внаслідок авіаудару рашистів зросла до 21

|
Версия для печатиВерсия для печати

 У Запоріжжі число поранених внаслідок нічних російських ударів зросло до 21, серед них – одна дитина, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

«На місцях працювали рятувальники, поліцейські, вибухотехніки, волонтери Загону швидкого реагування ТЧХ України й інші профільні служби міста», – йдеться в повідомленні.

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомив, що внаслідок авіаударів, за попередніми даними, зазнали пошкоджень сорок житлових багатоквартирних будинків, а також об’єкти соціальної сфери й інфраструктури у Вознесенівському і Дніпровському районах міста Запоріжжя.

«Кількість постраждалих унаслідок нічного удару по Запоріжжю зросла до 21. По медичну допомогу після нічної атаки росіян звернулися 13 жінок та вісім чоловіків. Після огляду та надання першої допомоги більшість травмованих продовжать лікуватися вдома», – написав Федоров.

«На місцях влучань працюють понад пів сотні комунальників і більше ніж 20 одиниць техніки – вони розбирають завали і закривають розбиті вікна листами ОСБ – наразі вже встановлено понад 200 листів», – зазначив він.

Жінки віком 94 і 23 роки з мінно-вибуховими травмами залишаються в лікарні після російського авіаудару по Запоріжжю, здійсненого минулої ночі, повідомив 23 вересня голова ОВА Іван Федоров.

Російські війська завдали удару по Запоріжжю близько 23-ї години 22 вересня. Голова обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомив, що наслідок удару частково зруйновані будівлі.

«Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]